Marketing advies

[av_textblock ]
Je marketingstrategie, marketingplanning en marketingimplementatie naar een hoger niveau tillen? Dat kan met ons 3-stappen Marketingprogramma.

Stap 1. Marketingstrategie

Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Welke externe marktontwikkelingen zijn belangrijke kansen of bedreigingen voor het behalen van uw doelstellingen? Wat zijn belangrijke sterktes en zwaktes van je organisatie? Hoe vertaal je deze naar een strategie en positionering waarmee je maximaal succesvol kunt zijn?

We helpen je met het opstellen van een duurzame marketingstrategie, waarin bovenstaande vragen beantwoord worden.

Stap 2. Marketingplanning

Met alleen de marketingstrategie ben je er niet. Hoe vertaal je jouw strategie naar daadwerkelijke uitvoering? We helpen je met het opstellen van een marketing- en communicatieplan. Dit plan richt zich met name op content marketing. We bepalen de doelgroep(en) waar je je primair op gaat richten, de dienstverlening die je aanbiedt en hoe je jezelf op een onderscheidende en aansprekende manier gaat profileren.

Het resultaat is een concreet jaarplan van activiteiten.

Stap 3. Marketingimplementatie

Plannen uitwerken is één, maar uiteindelijk gaat het om de juiste uitvoering en bijsturing. Wanneer je gebruik maakt van onze marketinginfrastructuur, start je vrijwel direct met het opbouwen van continu contact met jouw relaties. Je hoeft zelf geen tijd te besteden aan het ontwikkelen van content en het verzenden ervan. Een communicatieprogramma staat al voor je gereed. De communicatie verzenden wij volledig in jouw huisstijl, en zoveel mogelijk afgestemd op jouw klant.

Wil je maatwerk marketingcampagnes of communicatie-uitingen laten ontwikkelen, dan helpen je we graag.

Succesvol aan de slag met marketing

Wil je een duurzame marketingstrategie voeren en de vertaalslag naar klantgerichte communicatie succesvol maken?
[/av_textblock]

[av_promobox button=’yes’ label=’Neem contact met ons op’ link=’page,54′ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’25’ font=’entypo-fontello’]

Word succesvol met marketing in 3 stappen

[/av_promobox]


Geef een reactie