Content marketing

[av_notification title=’Visie’ color=’green’ border=” custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Als je iets verkoopt, heb je een klant.
Als je helpt, heb je een relatie voor het leven.

[/av_notification]

[av_textblock]
Hoe kun je geloofwaardig zijn en autoriteit ontwikkelen? Hoe kun je op efficiëntere wijze leads genereren of het salesproces verbeteren en versnellen? Het antwoord is wat ons betreft door het delen van unieke en relevante informatie die de behoeftes van jouw doelgroep vervult, in elke fase van de koopcyclus. Op het juiste moment, via het juiste kanaal.

We helpen je bij het ontwikkelen van een succesvolle contentstrategie, contentkalender en natuurlijk de content zelf. Daarmee ben je in staat jouw dienstverlening goed onder de aandacht brengen bij klanten en prospects, in een tijd waarop deze steeds minder op reclame reageren. Om echte connectie met mensen te maken is content King!

Voor financieel adviseurs hebben we kant en klare content marketing modules beschikbaar. Daarin is zowel de content als marketingautomatisering volledig gereed. Werk je bij een andere dienstverlener dan helpen we je graag met maatwerk content marketing programma’s.
[/av_textblock]


Geef een reactie