Communicatieprogramma Pensioen3Daagse voor financieel adviseurs

 

Doet u ook mee aan de Pensioen3daagse
Help mee mensen inzicht te geven in hun pensioen

Op 27, 28 en 29 september 2012 is de tweede editie van de Pensioen3daagse, een initiatief van Wijzer in geldzaken. Tijdens deze drie dagen vinden er in het hele land activiteiten plaats om mensen overzicht en inzicht te geven in hun pensioen. Doel van de Pensioen3daagse is dat mensen zich actief gaan verdiepen in hun pensioen. Doet u ook mee?

Wij helpen u graag uw activteiten tijdens de Pensioen3daagse onder de aandacht te brengen met een kant en klaar communicatieprogramma.

Veel Nederlanders zijn pensioenonbewust

Uit onderzoeken blijkt bijna 70 procent van de Nederlanders vrijwel niets van zijn pensioen te weten. Ze zijn pensioenonbewust. Doel van de Pensioen3daagse is dat mensen inzicht krijgen in hun eigen pensioensituatie. Wijzer in geldzaken hoopt dat, door alle activiteiten en aandacht voor de Pensioen3daagse, een grote groep Nederlanders zich even verdiept in zijn/haar pensioen en zo nodig actie onderneemt.  Wij dragen daaraan  graag ons steentje aan bij. U ook?

Breng uw activiteiten tijdens de Pensioen3daagse onder de aandacht

Welke activiteiten onderneemt u tijdens de Pensioen3daagse? Geeft u presentaties over pensioen, nodigt u mensen uit voor inloopgesprekken of voor een online interactief gesprek via de webcam?

Wij helpen u graag de Pensioen3daagse en uw activiteiten onder de aandacht te brengen bij uw relaties en in uw regio. U kunt gebruik maken van een kant en klare communicatietoolkit, waar mogelijk in uw huisstijl:

  • E-mail programma naar uw relaties met informatie over de Pensioen3daagse en uw activiteiten
  • Digitaal boekje ‘8 tips voor een goed pensioen’
  • Relatiemagazine met het thema pensioen
  • Teksten over pensioen voor op uw website
  • Powerpoint voor uw presentatie over pensioen
  • Online applicatie voor een interactief en persoonlijk adviesgesprek via de webcam
  • en meer..

Tevens hebben wij een set posters, flyers en pennen van de Pensioen3daagse via Wijzer in Geldzaken beschikbaar.

Samen een succes maken van de Pensioen3daagse?

Wilt u samen met ons de Pensioen3daagse en uw activiteiten actief onder de aandacht brengen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

Lees ook ons artikel Breng uw pensioenadvies onder de aandacht in 7 stappen

Deelnemende partijen Pensioen3daagse

Naast De Financieel Marketeers doen ook andere partijen aan de Pensioen3daagse mee zoals de AFM, de Consumentenbond, het Verbond van Verzekeraars, de Pensioenfederatie, De Nederlandsche Bank, diverse banken, pensioenfondsen en  -verzekeraars, onderwijsinstellingen, pensioenadviseurs  etc..

This is box title
 De Pensioen3daagse is hét moment om gezamelijk pensioen onder de aandacht te brengen!

Hier komt de zijbalk